Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
❄️❄️❄️ Magazinul Feroti este inchis in perioada 20.12.2019 - 06.01.2020 pentru concediu de iarna. ❄️❄️❄️

Magazin

Cea mai buna solutie pentru amenajari decor pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, dar si pentru casa ta, oferita de un personal specializat si cu experinta in domeniu.


Amenajari interioare de la Feroti Decor

Cu noi veti gasi cea mai buna solutie pentru amenajari interioare si decorari, atat locuinte, cat si hoteluri, restaurante, pensiuni, oferita de un personal specializat si cu experienta in domeniu.

Toate produsele si materialele pe care vi le punem la dispozitie sunt inalta calitate, iar experienta de peste sapte ani in amenajari interioare si precizia cu care sunt executate lucrarile ne fac sa credem ca oferim cea mai buna solutie pentru interiorul oricarei locuinte sau spatiu comercial.

Despre Feroti Decor

Servicii

Servicii profesionale complete pentru amenajarea locuintei dumneavoastra. Masuratori, confectionare tesaturi, montaj sisteme de prindere, consultanta in design, sfaturi tehnice. Scopul nostru este ca dumneavoastra, clientul nostru, sa obtineti locuinta visata.

Servicii amenajari interioare
magazin perdele draperii tapet cluj

Magazinul Feroti Decor

Vino acum sa-ti aratam gama completa de perdele, draperii, sisteme de prindere, tapet si tot ce ai nevoie pentru amenajarea locuintei tale.

Locatie
Cluj-Napoca
str. Moise Nicoara nr. 10


Program magazin

Luni - Vineri: 10 - 16:30  ( orar de iarna)

Sambata si in afara programului afisat cu programari telefonice la 0740952559

Duminica: inchis